Su ostukorv on hetkel tühi!
Jaapanipärane fermenteeritud sojaoa pasta suppidele, kastmetele, hautistele jms
35 laos (saab järeltellida)
Misopasta on fermenteeritud sojaoa pasta.
Traditsiooniline Jaapani maitseaine suppide, kastmete, hautiste jp roogade rikastamiseks.
Punane misopasta on pisut tugevam ja vürtsikam võrreldes valgega – sobib eriti hästi suppidesse, hautistesse jms.
Punane miso võib kergematele kastmetele (nt salatikaste) olla liiga tugeva maitsega – kasutage seal valget misopastat.
Kasutamine: segada kuuma vee või puljongiga.
Miso-supp: 200ml hondashi puljongile lisada 20g misopastat.
Maitsestada wakame vetika, tofu või rohelise sibulaga.
Koostisosad: vesi, SOJAuba, riis, sool, alkohol.
Peale avamist säilitada külmikus.
Toiteväärtus 100g kohta:
Energia 810kJ/194kcal
Rasv 5,8g
millest küllastunud rasvhapped 0,9g
Süsivesikud 25g
millest suhkur 11g
Valk 10g
Sool 11,3g
Kaal | 0,4 kg |
---|---|
Mõõtmed | 55 × 91 × 113 cm |
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.